Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Epecon AB

Epecon AB

Florettgatan 22A
254 67 Helsingborg

Tel: 042-25 01 40
Fax: 042-25 01 30
Org.Nr: 556345-7562 

E-post:
Webbsida: www.epecon.se

Företagsbeskrivning

Det handlar om värme - Närmare bestämt, vattenburen värme. Det område där vi på Epecon sedan mer än 25 år tillbaka är en av de ledande aktörerna i Skandinavien. Men egentligen handlar det om mycket mer än så. Vår grundläggande idé är att erbjuda optimala lösningar - och optimala lösningar kan vara vitt skilda saker för olika människor. För somliga är tekniken och driftsekonomin det mest intressanta. För andra handlar det mer om färg och form och att på ett estetiskt sätt kunna integrera värmen i inredningen. Oavsett vilka prioriteringar du har är vi övertygade om att du kommer att hitta den rätta lösningen hos oss. Vi säljer uteslutande kvalitetsprodukter från Europas ledande tillverkare och i vårt sortiment hittar du allt från panelradiatorer och tilluftsdon till fläktkonvektorer och designradiatorer.