Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Thermotech Scandinavia AB

Thermotech Scandinavia AB

Hågesta 247
881 41 Sollefteå

Tel: 0620-68 33 30

Org.Nr: 556526-8538 

E-post:
Webbsida: www.thermotech.se

Företagsbeskrivning

Thermotech är en av Skandinaviens ledande leverantörer av vatten- och vattensystem. Vattenburen golvvärme är stommen i verksamheten, men sedan år 2010 erbjuder vi ett komplett eget utvecklat system för tappvatten: MultiSystemet. En nyhet är Thermotech solvärmesystem. Vi har nu tagit ännu ett steg i riktningen mot målet att bli en komplett ledande leverantör av lågenergisystem. Thermotech grundades i Sollefteå 1996 och idag finns där fortfarande huvudlager och produktion. Förutom fabriken i Sollefteå har vi 6 regionkontor i Sverige. Vi har även ett dotterbolag i Finland och Thermotech Vostok AB som ansvarar för exporten i Östeuropa. Till skillnad från andra leverantörer sker vår försäljning utan mellanhänder. Rörinstallatörer och husfabrikanter är några av våra kunder.