Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Luxway Nordic AB

Luxway Nordic AB

Datavägen 43A
436 32 Askim

Tel: 031-89 90 80
Fax: 031-89 94 40
Org.Nr: 556717-0302 

E-post:
Webbsida: www.luxway.se

Företagsbeskrivning

Luxway omfattas av mångårig erfarenhet av kunskaper inom hälsa och välbefinnande. Vi vill på ett kompetent och högkvalitativt sätt förmedla, för den Svenska marknaden, nya möjligheter att finna vägen till ett välbefinnande för kropp och själ. Vikten att vårda sin kropp blir allt mer betydande i en tid där allt högre krav ställs på oss. Samtidigt som vi lever i en tid där miljön/kost mm många gånger verkar negativt på vår hälsa. Luxway vill förmedla den många tusen år gamla kunskapen av vikten med det infraröda ljuset och dess positiva effekter . En kunskap som under de senaste 50 åren har utvecklats och förfinats till högkvalitativa infraprodukter. Dessa har även utvärderats och kliniskt testats ur ett flertal aspekter. Allt för att ytterligare övertyga forskare, läkare samt idrottsutövare om de fördelaktiga effekterna på kroppen som det infraröda ljuset medför. Vårt mål är att du på ett enkelt sätt får ta del av information om det infraröda ljusets effekter och påverka, men även erbjudas möjlighet att kostnadsfritt få prova produkterna hos våra återförsäljare. Utifrån detta hoppas vi att du har fått den kunskap du behöver för att uppnå hälsa och välbefinnande i just ditt liv.