Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

JM Byggtjänst AB

JM Byggtjänst AB

Söderleden 22
597 40 Åtvidaberg

Tel: 0705-35 20 53

Org.Nr: 556661-5349 

E-post:
Webbsida: www.jmbyggtjanst.se

Företagsbeskrivning

JM Byggtjänst AB utför bland annat ny-, om- och tillbyggnationer, renovering, takbyten, fönsterbyten, fasadrenoveringar/byten, kök/badrum, skorstensrenoveringar, kamininstallationer. Vi har underentreprenörer tätt knutna till oss, såsom elektriker, rörmokare och målare. Vi tar hand om kontakten mellan kunden, underentreprenörer och oss. Vi är verksamma i hela Östergötland. Vår kundkrets är allt ifrån privatpersoner till större fastighetsägare. Ingen är för stor eller för liten för oss. Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert.