Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Viskan Spa Sverige AB

Viskan Spa Sverige AB

Förrådsgatan 5
511 56 Kinna

Tel: 0320-22 55 90

Org.Nr: 556820-5842 

E-post:
Webbsida: www.viskanspa.se

Företagsbeskrivning

Vi tror på närheten mellan kund och leverantör.Som svensk producent känner vi också till de krav som marknaden ställer på våra produkter i form av design och funktion. Det skall också vara en trygghet för kunden att enkelt kunna vända sig direkt till tillverkaren vid ev. frågor utan att gå via flera mellanhänder och på olika språk. Tack vare lång branscherfarenhet och kunskap vet vi att bra kvalité ligger i detaljerna. Vi vet också att hög kvalité är, traditionellt sett, synonymt med Svensktillverkat – ett arv som vi vill förvalta och förstärka.