Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Victorias Städservice

Victorias Städservice

Karlsbergsgatan 3
504 60 Borås

Tel: 033-21 00 29

Mobil: 0738-30 04 05 
Org.Nr: 969756-6397 

E-post:
Webbsida: www.victoriasstadservice.se

Företagsbeskrivning

Victoria’s Städservice, en städfirma som gör din vardag enklare. Störst är inte alltid bäst. Av det skälet ser vi till att växa med kvalitet, att alltid ha motiverad och utbildad personal som kan ge våra kunder den bekymmersfria service som vi på Victoria’s Städservice står för. i är en professionell städfirma som hjälper både privatpersoner och företag med städning i Borås och Stockholm. Vi skräddarsyr alla våra tjänster inom vår städfirma efter våra kunders behov och vare sig du vill ha hjälp med hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning, trappstädning eller byggstädning så kommer vi att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli helt nöjd. Vi jobbar dessutom med en rad olika samarbetspartners och kan erbjuda flera andra tjänster så som golvboning, flytthjälp och barnpassning som ett komplement till städningen och som ett steg av den förenkling av våra kunders vardag som vi strävar efter. Behöver du hjälp med något? Fråga oss!