Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB JR Effektiv Energi Direkt

AB JR Effektiv Energi Direkt

Ölsta Norrgården 151
195 92 Märsta

Tel: 0702-74 47 96, 0706-83 55 60

Org.Nr: 556752-4144 

E-post:
Webbsida: www.sparenerginu.se

Företagsbeskrivning

Vi offererar Totalentreprenad för installation av värmepumpar framförallt Bergvärme och Luft/luft-värmepumpar. Vi är även anlitade för att Energieffektivisera befintliga större anläggningar. Vi åtar oss allt från större till mindre arbeten i privata villor & fritidshus, bostadsrättsföreningar och konferensanläggningar. Inom branschen samarbetar vi med de större varumärkena och rekommenderar huvudsakligen Bosch, IVT, Nibe eller CTC. Vi har en egen referenslista och vårt motto är Trygga och Nöjda kunder efter avslutat arbete. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offerering!