Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Propeak AB Energispar, Västerås

Propeak AB Energispar, Västerås

Drottninggatan 3A
745 34 Enköping

Tel: 021-444 20 99, 0171-17 00 10

Org.Nr: 556751-0036 

E-post:
Webbsida: www.propeak.se

Företagsbeskrivning

Propeak levererar och installerar energisparprodukter i hela Mälardalen, upp till Gävle-området och södra Dalarna. Våra energisparkonsulter är erfarna och kunniga och vi har valt att bara arbeta med kända fabrikat med god kvalité och service som är byggda för att klara det svenska klimatet. Hos oss får ni personlig service och våra energisparkonsulter gör kostnadsfria hembesök för att säkerställa att ni får den bästa och mest ekonomiska lösningen för just er. Vi har också öppnat en energisparbutik i centrala Enköping, där vi även har utställningar med olika teman varje torsdag. Exempel på teman kan vara solfångare, värmepumpar, luftkonditionering eller att en representant från någon av våra leverantörer kommer på besök. Butiken är öppen vardagar klockan 13-17 och utställningarna mellan 16-19. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfria offert eller mer information.