Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Ordning.nu

Ordning.nu

Raskens Väg 117
352 55 Växjö

Tel: 0708-10 38 92

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.ordning.nu

Företagsbeskrivning

Välkommen till Ordning.nu - den personliga städhjälpen med det lilla extra. Jag vill erbjuda städning med kvalitet och kontinuitet, samt tryggheten med att det bara är en person som kommer in i ert hem och städar. Min idé är att skapa en trivsam miljö genom att erbjuda det lilla extra utöver den ”vanliga” veckostädningen som t.ex rena dukar på bord och bänkar, nya ljus och kanske någon ny blomma och självklart skinande rent. Självklart har jag F-skattsedel samt ansvarsförsäkring med nyckelhantering. Jag erbjuder även kvalitetsgaranti, som innebär att jag åtgärdar det du inte är nöjd med.