Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Hakabbygg.se

Hakabbygg.se

Box 11138
404 23 Göteborg

Tel: 031-55 07 00

Org.Nr: 556815-7258 

E-post:
Webbsida: www.hakabbygg.se

Företagsbeskrivning

Låt oss ta hand om dina byggplaner. Vi är totalentreprenörerna som kan fixa allt du behöver och vill ha både snabbt och enkelt.
 Hos oss får du alltid personlig service och vi anpassar oss efter era behov, med stor erfarenhet och rätt verktyg i bältet kan vi ta oss an alla jobb, stora som små. Vi arbetar ständigt för bättre kvalité, lägre kostnader, mindre miljöpåverkan, starkare samarbeten och en bra arbetsmiljö. Ny- och tillbyggnation, totalrenovering, tillägsisolering, fasadrenovering, takbyte, takrenovering, badrumsrenovering, kakling, köksrenovering, målning och tapetsering, murning och putsning, stambyte och rörfodring, dränering och markarbeten, stensättning, asfaltering. Välkommen att kontakta oss redan idag!