Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Takmästarn i Linköping.

Takmästarn i Linköping.

Skvattramsvägen 1
590 54 Sturefors

Tel: 0706-15 46 26

Org.Nr: F-skattsedel finnes 

E-post:
Webbsida: www.takmastarn.se

Företagsbeskrivning

Genom att anlita Takmästarn i Linköping får du mycket hög kompetens inom papptak duktak och tegeltak. Tack vare det höga kvalitets tänkandet både gällande täthet och utseende så är företaget auktoriserad takpappsentrepenör av Trebolit. Du får genom samarbetet emellan Takmästarn och trebolit förmånen att ha ett försäkrat tak. Detta görs genom tätskiktsgarantier. Försäkringen ger dej som kund en 10 årig totalgarnti på både läggning och material, dessutom ges ytterligare 5 års garnti på materialet. Totalt ingår 15 års garanti. Vid önskemål utförs även byggarbeten av diverse slag.