Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB Schübergs Gräv & Schakt

AB Schübergs Gräv & Schakt

Kulstäde Vall
621 93 Visby

Tel: 0498-26 61 25

Mobil: 0737-46 02 00 
Org.Nr: 556783-1374 

E-post:
Webbsida: www.schubergs.se

Företagsbeskrivning

Vi på Schübergs Gräv & Schakt har branschkunskapen, viljan och resurserna för de arbeten ni vill ha utfört. Vi arbetar utifrån att utföra uppdrag med bra kvalité och därmed få nöjda och återkommande kunder. Vi utför allt inom entreprenadbranschen med en maskinpark som täcker in de flesta behoven. Med grävmaskiner i olika storlekar, kan vi ta på oss de flesta uppdragen oavsett om det är små eller större projekt. Bland våra tjänsteutbud kan nämnas grävning och dränering, grunder, avlopp, buskröjning och dikesrensning, spettning av berg och betong, dammar och viltvatten, maskin- & materialtransporter, odlingar, plöjning av kabel och vattenslang.