Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Flyttstädaren Karlskrona/Ronneby

Flyttstädaren Karlskrona/Ronneby

Nyhemsvägen 1D
371 43 Karlskrona

Tel: 0762-60 07 30

Org.Nr: 760806-3330 

E-post:
Webbsida: www.flyttstadaren.se

Företagsbeskrivning

Flyttstädaren erbjuder flyttstädning till privatpersoner och företag i Karlskrona/Ronneby/Karlshamn och närliggande områden. Det finns flera fördelar med att låta en flyttstädningsfirma utföra städningen. Du lämnar en ren och nystädad lägenhet, villa eller lokal. Du sparar tid och kan ägna din tid till att komma iordning dit du flyttat. Företaget har F-skatt och försäkringar. Städgaranti ges, dvs om någon del av städningen skulle bli underkänd så åtgärdar jag detta så snabbt som möjligt. Välkommen att kontakta mig för hjälp med din flyttstädning.