Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

K Andersson Bygg

K Andersson Bygg

Otterstavägen 13
148 70 Sorunda

Tel: 0708-79 25 79

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.kanderssonbygg.net

Företagsbeskrivning

Vi på K Andersson Bygg, har som mål att inte enbart hjälpa dig att förverkliga dina byggplaner, utan även att göra processen enkel och problemfri för dig som kund. Vi är en byggfirma som erbjuder full service, med många års erfarenhet. Vi kan hjälpa dig med alla faser i byggandet av ditt nya hem. Vi utför totalentreprenader. Vårt utmärkta rykte och långa lista med nöjda kunder kan vittna till väl utfört hantverk, klar kommunikation, ärlighet och kvalitet. Fråga efter vår referenslista med kunder. Låt oss diskutera dina idéer. Din konsultation är gratis och bara ett telefonsamtal bort!