Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Botnia Maskinproffs.

Botnia Maskinproffs.

Stensöden 241
891 95 Arnäsvall Örnsköldsvik

Tel: 0703-16 76 76

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.maskinproffs.se

Företagsbeskrivning

Botnia Maskinproffs åtar oss bland annat dränering, grundsättning, vatten/avlopp, nedläggning av exempelvis elkabel, jord och bergvärmeslang, trädgårds- och tomtplanering, markisolering, plattsättning, infarter m.m. Vi kan även stå till tjänst vid fuktbesiktning, fuktutredning och uppföra dokumentation och åtgärdsförslag. Som en förlängning av vår garanti erbjuder vi våra dräneringskunder en kostnadsfri uppföljning av alla fuktåtgärder vi åtar oss. Detta innebär att vi efter en tid gör återbesök med fuktbesiktning och utredning av resultatet.