Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

N.M.S. Service HB

N.M.S. Service HB

Järntorgsgatan 3
703 61 Örebro

Tel: 0700-48 72 40

Org.Nr: 969735-2566 

E-post:
Webbsida: www.nms-service.se

Företagsbeskrivning

Vi på N.M.S. Service vill ge dig det där ”lilla extra!” till ett av marknadens lägsta priser. För oss är inget omöjligt, allt går med med kommunikation och vilja. Ett gott samarbete med Örebro kommun har gett oss mycket GODA referenser. Vi har även en akutjour dit du kan höra av dig dygnet runt! Vårt mål är att vår personal skall höra till de bästa inom hushållsnära tjänster, service och städ. I vår verksamhet är kvalité, diskretion och inte minst engagemang något vi arbetar efter! EN kontaktperson arbetar tillsammans med er under hela uppdraget som ni alltid kommer att ha en första kontakt med. Exempel på service är ALL SLAGS STÄD - Flytt, veckostäd, kontor m.m. TRÄDGÅRDSHJÄLP, ASSISTANSUPPDRAG, HEMTJÄNSTUPPDRAG - samarbete med Örebro kommun där "egna valet" styr, vilket innebär att alla invånare i Örebro kommun som är 75+ eller har biståndsbeprövad service har rätt att välja sin egen leverantör av hjälp i hemmet. Du som är i behov av omfattande hjälp i hemmet varje dag och är under 65 har rätt till personlig assistent hjälper vi till med hela ansökningsprocessen tillsammans med er. Vi tar även emot assistansuppdrag där du är i behov av personlig assistent. Vissa KRAV ställs för att få personlig assistans . Exempel på dessa GRUNDLÄGGANDE KRAV är av-/påklädning, hjälp med måltider, personlig hygien m.m. MER INFORMATION ELLER ÖNSKAS REFERENSER? KONTAKTA OSS!