Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Taktek AB

Taktek AB

Folkungagatan 10B
506 35 Borås

Tel: 0760-44 41 10, 0736-79 07 54

Org.Nr: 556842-9517 

E-post:
Webbsida: www.semig.nu/taktekab

Företagsbeskrivning

Hos oss på Taktek AB är kundens behov alltid i fokus. Vi utför arbeten till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner och privatpersoner. Vi hjälper er med helhetslösningar vid takarbeten, renoveringar, ombyggnationer och golvslipning. Så fråga oss gärna om råd och tips angående materialval, utförande, och den rumsliga helhetsbilden. Vårt kunnande inom material och design garanterar kvalité ner till detaljnivå. Miljön och säkerheten är en viktig fråga för oss! Du som kund kan vara trygg i vetskapen om att våra arbetare följer de säkerhetsföreskrifter som gäller, bland annat vid höghöjdsarbete. Alla typer av arbeten utförs med minsta möjliga åverkan på miljön.