Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

infraSwed AB

infraSwed AB

Näsby Allé 35
183 55 Täby

Tel: 08-544 751 00

Org.Nr: 556755-4554 

E-post:
Webbsida: www.infraswed.se

Företagsbeskrivning

Till skillnad mot vanliga direktverkande elradiatorer värmer våra paneler inte luften. De värmer istället all materia i rummet – golv, väggar, tak och möbler. Resultatet blir en jämn och komfortabel värme, från golv till tak. Tekniken bakom det här är infraröd strålning som ligger inom samma spektra som den värme som genereras av solen – en strålning som därför är hälsosam för människor och växter. Att panelerna är snygga att se på gör ju inte saken sämre. De kan placeras på tradionellt vis under fönstren, på väggar eller i tak. Och de kan fällas in i liv med väggen eller taket. Tillverkas i vitt eller svart glas eller som spegel. De passar också som handduksvärmare och värmer då samtidigt badrummet. Vårt företag, infraSWED AB, har agenturen för infraSWISS-produkterna på den svenska marknaden. Det schweiziska företaget har funnits i närmare åtta år och har under det senaste året etablerat sig i elva länder på den europeiska marknaden. Idag har närmare 10 000 hus konverterat till infraSWISS-paneler. Ta gärna kontakt med oss om du står i begrepp att göra något åt den stigande värmekostnaden. Vi vill berätta att det faktiskt finns mer än berg- och luftvärmepumpar och pelletsbrännare…