Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

LA Entreprenad

LA Entreprenad

Näsbovägen 7A
421 66 Västra Frölunda

Tel: 0734-36 28 90
Fax: 031-338 48 09
Org.Nr: 556247-5664 

E-post:
Webbsida: www.laentreprenad.se

Företagsbeskrivning

Vårt mål är att nå bästa resultat till bra ekonomi. LA Entreprenad är ett byggföretag som utför alltifrån mindre ombyggnader till större byggentreprenader, för både företag, kommuner och privatpersoner. Lämna över dina byggprojekt till oss och vi genomför ditt projekt kreativt, rationellt och funktionellt för att uppnå högsta kvalitet så enkelt, snabbt och prisvärt som möjligt. Vi lyssnar på dina önskemål om funktion, material och design. Det är du som ska använda huset, kontoret eller fastigheten. Det är din verklighet som är i fokus. LA Entreprenad väljer alltid den arbetsmetod eller den byggteknik som bäst gynnar dina krav, behov och önskemål.