Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Bygg & Skadeservice Blekinge AB.

Bygg & Skadeservice Blekinge AB.

Tromtesundavägen 21
370 24 Nättraby

Tel: 0708-33 84 30, 0708-39 92 94

Org.Nr: 556767-3016 

E-post:
Webbsida: www.bssb.se

Företagsbeskrivning

Vi på Bygg & Skadeservice har mångårig erfarenhet utav det mesta inom byggbranschen och försäkringsskador, både mot privatpersoner och företag. Eftersom vi är en liten firma så har vi satsat på att hålla en hög kompetens på våra medarbetare. Vi fokuserar på att du som kund blir nöjd till 100%, något annat nöjer vi oss inte med! Ring oss gärna för att få offerter och allehanda prisförfrågningar på exempelvis följande: Renoveringar, nymontering av t.ex. kök, badrum m.m., ROT-jobb, försäkringsskador, nybyggnation - allt från lösvirke till nyckelfärdiga hus. Detta är bara en bråkdel av vad vi kan erbjuda dig som kund! Ingenting är omöjligt så har du någon fundering så slå en signal så kommer vi ut på ett besök.