Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

JB Kakel & Klinker.

JB Kakel & Klinker.

Krontallsvägen 5
774 62 Avesta

Tel: 0705-38 97 16

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.jbkakel.se

Företagsbeskrivning

JB kakel & Klinkers är en firma som finns etablerad i Avesta men som arbetar inom en radie på ca 7 mil från Avesta. Jag utför all typ av renovering av badrum, kök, hall m.m. Jag har yrkesbevis och våtrumscertifikat och arbetet utförs enligt svensk standard. Jag är alltid uppdaterad vad gäller tätskikt i våtutrymmen, som även gäller vid köksrenovering. Jag utför jobbet med stor kvalitet till ett bra pris. Använd dig av rot-avdraget och betala endast 50%. För mig står du som kund i centrum och jag jobbar för att uppfylla dina önskemål utan slarv och stress.