Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

OH Reparation och Underhåll

OH Reparation och Underhåll

Bräcke 320
442 71 Kärna

Tel: 0704-17 78 24

Org.Nr: 790113-4812 

Webbsida: www.ohrepounderhall.com

Företagsbeskrivning

OH Reparation och Underhåll servar, reparerar och installerar bostadsventilation åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Göteborg och Bohuslän med omnejd. Verksamheten drivs av mig, Ola Hjert. I företaget finns över 30 års erfarenhet. Jag samarbetar med ett etablerat företag inom branschen och åtar mig såväl stora som små projekt. Idag inriktar jag mig på att renovera gamla värmeåtervinningsaggregat, men jag utför även nyinstallation och nyförsäljning efter önskemål. Försäljning av alla förekommande reservdelar, nytt som begagnat. Jag är återförsäljare för Fläktwoods. Kontakta mig gärna för mer information!