Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB Svensk Ventilation

AB Svensk Ventilation

Ringvägen 100, Box 17154
104 62 Stockholm

Tel: 08-762 75 00
Fax: 08-668 11 80
Org.Nr: 556393-0956 

E-post:
Webbsida: www.svenskventilation.se

Företagsbeskrivning

Spara 30-40% av uppvärmningskostnaderna
Om du bor i en villa från 70-80-talet som bara har frånluft från toaletter och kök - där tilluften tillförs huset via ventiler med självdrag - finns mycket spara. Installerar du ventilation med värmeåtervinning kan du spara drygt 30% av dina uppvärmningskostnader. Det krävs att du redan har treglasfönster och att huset i övrigt är byggt på så att du inte har onormalt drag. Kostnaden för en installation av ventilation i en normalvilla på 150 kvm uppgår till mellan 80 000-150 000 kronor. På köpet får du ett hälsosamt inneklimat, som avsevärt minskar risken för astma och allergi hos barn. Vill du veta mer – gå in på www.svenskventilation.se
Svensk Ventilation är en branschförening för svenska ventilationsföretag. Fyra av de sex största ventilationsföretagen i världen har sin hemvist i Sverige.