Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Ekofiber

Ekofiber

Auravägen 7
182 60 Djursholm

Tel: 08-564 720 90
Fax: 08-446 52 11
Org.Nr: 556368-0601 

E-post:
Webbsida: www.ekofiber.se

Företagsbeskrivning

Ekofiber Sweden AB startade 1989 att förse den Svenska marknaden med cellulosaisolering. Det första typgodkännandet för lösullsisolering i Sverige erhölls av Ekofiber Sweden AB 1991. Ekofiber har drivit forskning och utvecklat teknik tillsammans med bl.a. SP och KTH för att få fram fungerande konventionella och diffusionsöppna konstruktioner. Detta har resulterat i att Ekofiber kan erbjuda material, lösningar och garantier för ett hållbart, miljömedvetet och sunt byggande. Ekofiber kan som ensam aktör erbjuda Ekofiber byggsystem som ger hela 10-års fuktgaranti på hela konstruktionen. Med Ekofiber kan man välja mellan 3 olika produkter som var och en är lämpad för sitt respektive område: Ekofiber Vind, Ekofiber Vägg samt Ekofiber Brand.