Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Golvbranschen.

Golvbranschen.

Folkungagatan 122
116 91 Stockholm

Tel: 08-702 30 90
Fax: 08-643 98 11
Org.Nr: 556099-3338 

E-post:
Webbsida: www.golvbranschen.se

Företagsbeskrivning

Golvbranschen, GBR är en medlemsfinansierad organisation som verkar för att erbjuda bra tjänster till de anslutna företagen och kunder till dessa. Alla företag som är anslutna till GBR har rätt till juridisk och teknisk rådgivning. GBR erbjuder fortbildning med de senaste läggningsteknikerna och information om hur man undviker de vanligaste felen. GBR hjälper medlemmar att orientera sig i för golvbranschen relevanta arbetsmiljöregler. Vi är med och påverkar och bevakar såväl nationella som europeiska miljöaktiviteter inom byggindustrin. Som medlem är du alltid uppdaterad om vad som är på gång inom det för branschen aktuella miljöområdet. Samtliga medlemmar i GBR är anslutna till garantisystemet Golvbranschens GolvGaranti för konsument. Garantin omfattar en ettårig utförandegaranti som omfattar material och installationsfel.