Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Här hittar du rätt företag för jobbet på din hemort, oavsett vad det är du vill ha fixat. Branscherna nedan är de som omfattas av ROT-avdraget.
Bransch:
Län:
Stad:

Färg-/Golv-/Kakelbutiker - Kronobergs län

Ekströms Färghus Ekströms Färghus
Smedjegatan 24
352 46   Växjö
Tel: 0470-70 74 70
Orgnr: 556399-1099
butiken@ekstromsfarghus.se

Ekströms Färghus säljer bland annat färg, tapeter, golv och konstnärsmaterial. Men det är inte det våra kunder köper mest av oss. De köper snyggare vardagsrum, tåligare kök och mysigare sovrum. Vi vill vara det självklara valet vid förnyelse och underhålla av boendets alla ytor. Ni hittar oss även på Facebook och Instagram.
hemsida   e-post   karta  
Målerifirman Sture Persson AB Målerifirman Sture Persson AB
Södra Industrigatan 5, Box 6
289 21   Knislinge
Tel: 044-699 90
Mobil: 0708-56 04 20
Fax: 044-699 99
Orgnr: 556112-6912
Välkommen till Målerifirman Sture Persson AB i Knislinge! Vi är ett komplett serviceföretag inom måleri, med välutbildade medarbetare. I vår Måleri-butik finns ett stort sortiment av kvalitetsprodukter inom bl.a färg, tapeter, kakel/klinker och tillbehör. hemsida   e-post   karta  
Växjö Färg & Tapetaffär AB Växjö Färg & Tapetaffär AB
Ljungadalsgatan 6
352 46   Växjö
Tel: 0470-73 98 00
Orgnr: 556098-6613
Växjö Färg & Tapetaffär är ett företag med golvläggning, måleri, plattsättning och butik. Redan 1957 startades Växjö Färg & Tapet. Företaget har under åren vuxit till vad vi är idag, ett 80-tal medarbetare som tillsammans tar sig an alla invändiga som utvändiga aspekter på ett hems förnyelse. Framgångsformeln för oss har alltid varit att kombinera ett genuint intresse för människor och deras hem med ett brinnande intresse för trender och nyheter. Under årens lopp har vi fått förtroendet att hjälpa kunder; deras barn och barnbarn. Det ser vi som ett kvitto på att folk värdesätter ett trevligt bemötande, ett gediget hantverk och att det är enkelt att ha med oss att göra. Att hjälpa till att förverkliga idéer gör vi varje dag. Får vi äran att hjälpa dig idag? hemsida   e-post   karta