Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Här hittar du rätt företag för jobbet på din hemort, oavsett vad det är du vill ha fixat. Branscherna nedan är de som omfattas av ROT-avdraget.
Bransch:
Län:
Stad:

Färg-/Golv-/Kakelbutiker - Örebro län

Bergqvist Järn & Bygg AB Bergqvist Järn & Bygg AB
Smidesvägen 3
696 33   Askersund
Tel: 0583-120 35
Orgnr: 556215-4483
För oss på Berqvist Järn & Bygg är det viktigt med ett brett utbud av varor. Vi har alltid strävat efter att vara en komplett leverantör av det som våra kunder efterfrågar.

Vi både säljer och installerar fönster, dörrar och garageportar.
hemsida   e-post   karta  
Rickard Erikssons Byggvaruhus AB Rickard Erikssons Byggvaruhus AB
Industrigatan 11
694 32   Hallsberg
Tel: 0582-884 40
Fax: 0582-884 49
Orgnr: F-skattebevis finnes
Rickard Erikssons Byggvaruhus AB - Ett komplett byggvaruhus! hemsida   e-post   karta  
XL-BYGG BJÖRKA AB XL-BYGG BJÖRKA AB
Kumla-Björka 206, Box 134
692 23   Kumla
Tel: 019-57 09 05
Fax: 019-57 08 91
Orgnr: 556256-9078
XL-BYGG BJÖRKA är en välsorterad bygghandel med ett stort kunnande där du hittar allt du behöver. Vårt delägarskap i Byggtrygg gör att du som kund får bra produkter till mycket bra priser. Rätt vara på rätt plats i rätt tid - det är kvalitet för oss. Därför har vi ett stort lager med ett mycket brett sortiment. Egen lastbil och eget hyvleri gör det möjligt för oss att ta fram listverk och paneler efter dina önskemål. Vår butik är väl värt ett besök. Vi har allt från småbeslag till vitvaror och är speciellt stolta över våra köks- och badutställningar. Välkommen till XL-BYGG Björka! hemsida   e-post   karta