Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Här hittar du rätt företag för jobbet på din hemort, oavsett vad det är du vill ha fixat. Branscherna nedan är de som omfattas av ROT-avdraget.
Bransch:
Län:
Stad:

Glasmästerier - Örebro län

Axmans Glas Axmans Glas
Gästisgatan 11
591 21   Motala
Tel: 0141-21 64 23
Fax: 0141-21 64 25
Orgnr: 556614-2641
Axmans glas är ett gammalt och väl etablerat glasmästeri i Motala. Vi har under flera år jobbat med reparationer och installationer/nyglasningar för butiker, köpcentra, företag och privatpersoner runt omkring Motala. Vi kan utföra alla typer av jobb rörande glas: Speglar och spegeldörrar, Reparationer och serviceglas, Brand, säkerhets, och skyddsglas etc. Välkommen att kontakta oss för information och offertförfrågan. hemsida   e-post   karta  
Ryds Glas Örebro. Ryds Glas Örebro.
Osmundgatan 10
703 63   Örebro
Tel: 019-16 10 80
Fax: 019-16 10 89
Orgnr: 556538-7502
Byta fönster eller renovera dina gamla? Ryds Glas hjälper dig med allt inom glas. Inglasade uterum är en perfekt lösning och en genial konstruktion för oss som bor i norden. Uterummet är ett säkert sätt att förlänga vår korta svenska sommar. Glas släpper in det livgivande ljuset, men utestänger vind, nederbörd och kyla. hemsida   e-post   karta