Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Här hittar du rätt företag för jobbet på din hemort, oavsett vad det är du vill ha fixat. Branscherna nedan är de som omfattas av ROT-avdraget.
Bransch:
Län:
Stad:

Elektriker - Södermanlands län

Freddan's El & Bygg AB. Freddan's El & Bygg AB.
Fågelbovägen 25
611 36   Nyköping
Tel: 0707-75 33 34
Orgnr: 556631-7904
Freddan's El & Bygg AB hjälper dig med auktoriserade högkvalificerade elektriker inom installation, montering och service. Vi anlitas av företag, organisationer och privatpersoner med allt inom el-, data- och teleinstallationer även service. Välkommen att kontakta oss för offert och mer information. hemsida   e-post   karta  
Strängnäs El & Montage AB Strängnäs El & Montage AB
Solstigen 29, Box 2001
645 40   Strängnäs
Tel: 0152-192 29
Orgnr: 556379-2935
Strängnäs El & Montage erbjuder elinstallationer inom el, tele och data. Vi utför dessutom ombyggnationer, nyproduktioner och renoveringar. Välkommen att bli en av våra nöjda kunder! hemsida   e-post   karta