Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Här hittar du rätt företag för jobbet på din hemort, oavsett vad det är du vill ha fixat. Branscherna nedan är de som omfattas av ROT-avdraget.
Bransch:
Län:
Stad:

Takarbeten - Norrbottens län

Vittjärvshus AB Vittjärvshus AB
Vittjärvsvägen 3
961 96   Boden
Tel: 0921-664 60
Mobil: 070-554 55 05
Fax: 0921-640 40
Orgnr: F-skattebevis finnes
Våra hus - Ditt nya hem. Oavsett hur du vill ha ditt nya hus så hjälper vi dig att hitta hem. Vittjärvshus är en flexibel husproducent. Det innebär att du kan själv utforma ditt nya boende eller välja bland ett 40-tal arkitektritade husmodeller i klassisk eller funkis stil. På hemsidan kommer vi dessutom att löpande presentera våra nya husmodeller så gå gärna in lite då och då och titta på alla nyheter. hemsida   e-post   karta