Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Bygg & VVS Specialisten AB

Bygg & VVS Specialisten AB

Borggatan 4
343 37 Älmhult

Tel: 0476-44 99 90, 0470-34 99 90

Org.Nr: 556769-4574 

E-post:
Webbsida: www.bvsab.com

Företagsbeskrivning

Bygg & VVS Specialisten AB är ett expansivt företag i bygg & VVS branschen. Vår målsättning är att ha 100% nöjda kunder och för att uppnå detta jobbar vi med en god företagsstruktur, lång planering och en trevlig och kompetent personalstyrka som strävar efter att hålla vad de lovar, komma i tid och utföra bra arbeten. Våra Bygg & VVS tekniker är utbildade och innehar yrkesbevis och har ett flertal utbildningar, bl.a säker vatten, heta arbeten m.fl. Vi har även plattsättare och är våtrumscertifierade. Inom vårt bolag finns VVS-tekniker, byggtekniker, plattsättare med våtrumscertifikat, murare, skorstens- och kakelugnstekniker. Vi har även ett nära samarbete med målare, elektriker, plåtslagare, mattläggare, markentreprenad etc.